„Mert aki másképp látja a világot, annak a világa megváltozik. Aki másképp látja a világot, az máshogy viselkedik és olyan eredményeket képes elérni, amely még akár néhány másodperccel korábban is lehetetlennek tűnt. Ezt nevezem én csodának”.

(R. Litvin)

A valódi változáshoz elengedhetetlen belső iránytűnk újrahangolása és a nyitottság, hogy új szemszögből tekintsünk magunkra és világunkra. A tudatosság, a fókusz és a szív erejével születik meg a kiegyensúlyozott, stabil és derűvel teli Élet. A Te Életed.

Ehhez az újrahangoláshoz, nézőpontváltáshoz és az Önmagaddal való kapcsolat rendezéséhez tudok hozzájárulni.

Lámpaláz Leküzdése

Vizsga, prezentáció, nyilvános szereplés, állásinterjú, egy új kommunikációs helyzet? A lámpalázas ember hiába készült fel az eseményre, önmagában a felkészültsége és a szándék, hogy jól szerepeljen, nem lendíti át a szorongáson és a lelki, fizikai tüneteken. Nem sikerül azt és úgy mondani.

A lámpaláz akarattal leküzdhetetlen, de az agy arra rávehető, hogy ne indítsa el a szorongás folyamatát. Erről szól a személyre szabott Lámpaláz Mentoring, mely megszünteti a szereplés előtt és alatt jelentkező szorongást, stresszt és a testi tüneteket.

Life Mentoring

A Life Mentoring kimozdít és elindít. Új nézőpontból mutatja meg az élethelyzeted, és téged is. A folyamat során elkezded látni és megérteni az eddigi működésed (vélekedéseid, érzéseid, reakcióid) és olyan személyre szabott eszköztárat kapsz, melyek segítségével nemcsak átírni tudod azt, ami gátol, de a jövőben hatékonyabban tudsz megküzdeni a kihívásokkal is. Megerősödik a fókuszod és végig tudod vinni a célkitűzéseid. Nő az energiaszinted. Rendeződik a kapcsolatod önmagaddal. Érzelmileg és mentálisan is rugalmasabbá válsz, áramlásba jössz. Olyan döntéseket hozol, melyekkel már nem szabotálod, hanem kiteljesíted magad. Megérezheted, hogy az önmagad iránti teljes felelősségvállalás nem egy szorongással járó kényszer, hanem a szabadság ajtaját nyitó kulcs: fellobban benned az Élet Tüze.


Legfrissebb bejegyzések

  • MIÉRT ÁLLOK ELLEN A VÁLTOZÁSNAK?
    Valószínű egyikünk sem szórt még konfettit örömében, amiért végre elhagyhatja a komfort zónáját és belezuhanhat az ismeretlenbe, a bizonytalanba. Az emberek egy része előbb-utóbb mégis beleáll, mert eljut arra a pontra, hogy ha nem szakítja ki magát a megszokott kerékvágásból, végleg megreked, elsorvad. Ám sokan évekig vagy akár egy életen át szökésben vannak önmaguk és a változás elől. Miért? Nagyjából 4 oka lehet a változással szembeni ellenállásunknak.
  • Odaforduló a befelé fordulóhoz
    Az általános norma: csapj nagy zajt, légy lendületes, gyors. Aki azonban valós képet szeretne kapni egy csoport, közösség és azon belül az egyes résztvevők működéséről, hatékonyságáról, annak érdemes elgondolkodnia…
  • MEGENGEDNI MÁSOKNAK, HOGY NE VÁLTOZZANAK
    Fontos megérteni, hogy nem mindenki akarja tényleg jobban érezni magát. Nem szeretne mindenki változni, változtatni. A hozott, beépült gondolati, érzelmi mintázatok ismerősek, kiszámíthatóak, még akkor is, ha fájdalommal, szenvedéssel … Olvass tovább