LIFE MENTORING

AZ ÉLET

Valószínűleg már neked is feltűnt 3 dolog az élettel kapcsolatban.

 1. Nem tudjuk kezelni a valóságot: Van egy elképzelésünk arról, hogy a dolgoknak hogyan kellene lenniük. Csakhogy ritkán vannak úgy. Te vajon melyik stratégiát szoktad leginkább alkalmazni? Megpróbálod megváltoztatni azt, ami van? Megpróbálod elkerülni (a helyzet tagadása, saját figyelmed elterelése valamivel)? Észrevetted? Szinte mindig ellenállásban vagyunk. Nem akarjuk, hogy a dolgok úgy legyenek, ahogy épp vannak. („Már megint hétfő.” „Miért van ilyen meleg?” „Nincs kedvem a csapatépítőhöz.” „Egyedül vagyok.”)
 2. Egész nap a saját fejünkben bolyongunk: Folyton belegabalyodunk mindenféle gondolatainkba, egyik nyomasztó gondolatból zuhanunk a következőbe, ez pedig rossz hangulatot és alacsony energiaszintet eredményez. Félelmeket, szorongást. A fejünkben állandó háborúban állunk magunkkal és az élettel.
 3. Kusza érzéseink gazdátlanul keringenek bennünk és időről időre elborítanak: Ha kellemetlen érzésünk támad (pl. düh, félelem, elkeseredés), igyekszünk minél hamarabb megszabadulni tőle. Keressük a gyors megkönnyebbülést. Eltereljük saját figyelmünket, hogy ne kelljen éreznünk a fájdalmat, a nehéz érzéseket. Pedig gyógyítani csak azt lehet, amit hajlandóak vagyunk érezni.

A PROBLÉMA

Erre a fenti három jelenségre épül rá mindaz, amit problémának, elakadásnak szoktunk hívni. Ezek a problémák az élet bármely területén felüthetik a fejüket. Párkapcsolatban, munkában, önmagunkkal való kapcsolatunkban, a testünkkel való viszonyunkban, konfliktusainkban, pénzügyi helyzetünkben, bármiben, ami nekünk fontos, és amivel nem boldogulunk.  

A MINTÁZAT

Minden életterülettel kapcsolatban van egy halom meggyőződésünk, felfogásunk. ( „A férfiak csak szexet akarnak.” „A nőknek csak a pénzem kell.” „Nekem sosincs szerencsém.” „Nem lehetek boldog.” „A munka egy szükséges rossz.” „Én ehhez hülye vagyok.” stb.) Ezek az esetek többségében hozott minták, amelyet a családban, kisebb-nagyobb közösségekben építettünk magunkba gyermekkorunktól kezdve. A minket körülvevő felnőttek ezen (öntudatlan) minták alapján éltek, gondolkodtak, éreztek és cselekedtek. Ezek a minták idővel már önmagukat élik és teremtik újjá bennünk is minden egyes nap. Sorsot és ismétlődéseket szülnek. Onnan tudható, hogy akadályozó mintát, meggyőződést hordozol magadban, hogy nem vagy jól. Mentálisan, lelkileg, fizikailag. Hogy ugyanazokat a köröket futod. Hogy fogy belőled a derű, a remény, szivárog az erőd, az életkedved. Bezáródsz.

Életünk, belső világunk, kapcsolataink, munkánk fokozatosan elsivatagosodhat, ha nem vizsgáljuk és írjuk felül ezeket a gátló mintákat.

A SZABADDÁ VÁLÁS

A LifeMentoring kimozdít a kátyúból és elindít az önazonossá válás útján. Új nézőpontból mutatja meg az élethelyzeted és téged is. A folyamat során elkezded látni és megérteni az eddigi működésed (vélekedéseid, érzéseid, reakcióid) és olyan személyre szabott eszköztárat kapsz, melyek segítségével nemcsak átírni tudod azt, ami gátol, de a jövőben hatékonyabban tudsz megküzdeni a kihívásokkal is. Megtalálod saját válaszaid, mindezt a saját tempódban. Érzelmileg stabilabbá válsz, hozzáférsz olyan erőforrásaidhoz, melyek eddig blokkolva voltak. Megerősödik a fókuszod és végig tudod vinni a célkitűzéseid. Nő az energiaszinted. Az énhatáraid megerősödnek, rendeződni kezd a kapcsolatod Önmagaddal és másokkal, jobban kezdesz kommunikálni. Elindulsz a valódi önszeretet útján. Érzelmileg és mentálisan is rugalmasabbá válsz, áramlásba jössz. Olyan döntéseket hozol, melyekkel már nem szabotálod, hanem kiteljesíted magad. Felfedezed, hogy mi az a munka, hivatás, amiben kreatívan megélheted sokféle képességedet, készségedet.

Megérezheted, hogy az önmagad iránti teljes felelősségvállalás nem egy szorongással járó kényszer, hanem a szabadság ajtaját nyitó kulcs.

Fellobban benned az Élet Tüze.

A LifeMentoring a gyógyító figyelem erejével, a leghatékonyabb coaching eszközökkel, mélyreható önismereti-, feszültségoldó és testtudat erősítő gyakorlatok segítségével indít el a valódi változás útján.

  Vedd szemügyre magadat egy pillanatra. Életed ezen pontján: ki vagy és mi az, amit már nem akarsz tovább átélni, továbbvinni?

AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ, HA EGYÉNI ÜLÉSEKEN SZERETNÉL DOLGOZNI A TÉMÁDON

Minden esetben egy előzetes 90 perces díjmentes beszélgetés során egyeztetjük a célt, a témád, a kereteket és az eszközöket. Dolgozhatunk együtt személyesen és online formában is. Ehhez igazodnak a folyamathoz szükséges eszközök és lehetőségek. Mindkét forma remekül működik. A személyes konzultációk a 13. kerületben, a Jászai Mari tértől két percre történnek.

  1. LIFE MENTORING – rugalmas megállapodás  

Ez a konstrukció akkor lehet alkalmas számodra, ha több időre van szükséged, hogy két alkalom között feldolgozd, beépítsd az új információkat, tapasztalásokat. Ebben az esetben a változás lassabb lesz, de ha valóban felelősséget vállalsz és rugalmas időbeosztásodban is következetesen haladsz a folyamatodban, akkor ez a lehetőség mélyre ható átalakulást hoz.

A csomag ára: 18.000 Ft,- / 90 perc / alkalom

Az első 4 alkalom egyben fizetendő, ezt követően választható az alkalmankénti vagy 4-es blokkokban történő fizetés.

A CSOMAG TARTALMA:

 • 90 perces személyes vagy online mentoring
 • igényed szerint egyeztetett időpontok
 • egyedi, a céljaidra szabott folyamat és eszközök
 • Ajándék: első konzultáción önismereti alapmunkafüzet

A tapasztalat azt mutatja, ahhoz, hogy változás elinduljon és az új információk, hatások elkezdjenek beépülni, minimum 4-5 alkalomra van szükség. Az első találkozón részletesen átbeszéljük a lehetőségeid.

  2. INTENZÍV LIFE MENTORINGelőre rögzített megállapodás  

A Gyorsítósáv. Ezt a professzionális csomagot neked állítottam össze, ha készen állsz nagyot lépni előre. Ha válságban vagy. Ha akarsz és tudsz nagyobb fokozatra kapcsolni. Ha nem szöszölnél tovább. Ha már érzed, hogy a totális felelősségvállalás a kulcs a szabadság felé vezető úton.

Ebben az esetben jóval nagyobb elköteleződésre lesz szükséged, ugyanakkor a fókuszod is erősebben ott lesz a folyamaton, a jelenléted, figyelmed koncentráltabban fog hatni. Hamarabb jön az áttörés, mélyebben megdolgozod a témád és az intenzív munka nemcsak a cél elérését segíti, de a felszabaduló erőforrásaid is nagyobb amplitúdóval hatnak a folyamatra és az önbizalmadra. Az intenzív folyamat során nagy energiák mozdulnak meg benned.

A CSOMAG TARTALMA:

 • 9 x 90 perces intenzív személyes vagy online mentoring
 • előre egyeztetett időpontok
 • Időtartam: 3 hónap
 • egyedi, a céljaidra szabott folyamat és eszközök
 • inspiráló gyakorlatok
 • Ajándék: a célodhoz, témádhoz kidolgozott komplex önismereti munkafüzet
 • zárt facebook csoporttagság, extra anyagokhoz hozzáférés
 • utánkövetés
 • tematikus kurzusaimból 2 éven át 25 %-os kedvezmény

A csomag ára: 225.000 Ft,- / csomag (9 alkalom)

DISZKRÉCIÓ ÉS TITOKTARTÁS

A bizalom kulcsfontosságú az együttműködésünk során. Mentorodként teljes titoktartási kötelezettséget vállalok.

JELENTKEZÉS LIFE MENTORINGRA