Referenciák

Akik már voltak:


„Szilvi teret és időt adott ahhoz, hogy rálássak a problémámra más nézőpontból is, mint abból, amit addig már számtalanszor körüljártam és ami addig zsákutcába vitt.

Nem akarta kitalálni a történetemet, és ezért nagyon hálás vagyok! Mert bár azt gondoltam, hogy ismerem a problémámat mindenféle oldalról, a kusza szálak mögött az ülésen rajzolódott ki számomra is a (sokkal egyszerűbb) valóság, ami már a megértést és a megoldást is magával hozta.

Szilvi valódi érdeklődéssel figyelt és hallgatott engem. Segítő, támogató teret hozott létre, amiben könnyebb volt a benső utazásom. Voltak olyan pillanatok, amikor úgy éreztem, onnan már nem látok tovább, és olyankor ott volt és segített egy picit máshonnan rálátni; pont akkor adta a megfelelő eszközt, amikor azt éreztem, onnan már nem tudok továbbmenni. De a támogatásával mégis tudtam. A végén pedig kaptam egy nagy kulcsot magamhoz és a problémám megoldásához, nagy-nagy öröm-érzéssel és lendülettel. Nagy-nagy hála érte!!!”

Anita, 32, énekes

„Odaadó figyelmed és jelenléted biztonságot áraszt. Egy olyan motor vagy, ami a pozitív energiákat hatványozza, alkotásra és tennivágyásra ösztönöz.”

Bea, HR partner

„A személyiségedből, a tudásodból és az őserődből akkora energia árad, amelyre jó volt támaszkodni!”

Lívia, 39, vállalkozó

„Nagyon megnyugtató a jelenléted! A hangod biztonságot, hitelességet sugároz. Nagyon tetszik a lényeglátásod.”

Zita, HR igazgató

„Mintha egy régóta berozsdásodott ajtó tárult volna föl végül. Szilvi bátorítón fogta a kezem, érzékeny figyelemmel bontogatva a félelmeimet, mint egy bölcs, türelmes barát, mire észrevétlenül odaértünk. Évek óta, egyre fogyó reménnyel vártam, hogy valamiképpen ez eljöjjön. Beáramlott a Fény, és én kibújva kötelékeimből, ujjongva repkedtem az üde, friss légáramlatban. Tüdőmet addig soha nem tapasztalt friss levegő járta át.”

Ildikó, 60, építész

„Szilvi végtelen szeretettel, elfogadással, kreativitással és intuícióval segít. Ha megérzed a pozitív, támogató energiáit, akkor beszippant. Jó lenni és kinyílni ebben a figyelemben és gyengéd, de erős jelenlétben, amit Szilvi ad. Észrevétlenül, de gyorsan megnyílsz és átadod magad a változásnak és beindítja az elveszettnek hitt életerődet.”

Ildikó, 41, coach

„Nem számítottam a lehetőségre, amikor Veled találkoztam, de mint általában az életemben, most is a nem várt esemény volt rám különösen nagy hatással. Eleinte nem nagyon tudtam elképzelni, hogy miként segíthetsz nekem ebben a furcsa, kilátástalan szakaszban, mégis sikerült. Megteremtetted azt a légkört, amelyben őszinte tudtam lenni – Veled is és önmagammal is. Figyeltél, visszajeleztél, és más szemszögből is megláttattál velem olyan dolgokat, amelyek ott voltak az orrom előtt, mégsem láttam őket saját megkérgesült énem miatt.

Segítségeddel ismét szétszedtem magam, de most már nem raktam össze az apró elemeket régi szokásomhoz híven, hanem inkább nézem a sebesült részeket, hagyom, hadd legyenek olyanok, amilyenek, megköszönöm nekik, hogy vannak, de a helyükre újakat építek. Fájdalmas, és nem könnyű, de fellélegeztem. Köszönöm!”

Miklós, 39, flotta menedzser