Referenciák

Akik már voltak:

Lámpaláz Mentoringról:
“Szilvi kontrollálhatóvá tette számomra a korábban kezelhetetlent.
Végigvitt az úton, ami első ránézésre ugyan nem tűnt könnyűnek, de mindenképpen megérte.
Személyében egy felkészült, motiváló “túravezető” volt velem.”

János, 49, Managing Director

„Mindenkinek jó szívvel ajánlom a lámpaláz mentoringot, akinek fontos a feszültségmentes kommunikáció és úgy érzi, hogy problémái vannak e téren. Tényleg működik, a foglalkozásokat követően már rövid időn belül érezhetőek a pozitív testi és szellemi hatások. Fontos, hogy a bemutatott technikákat gyakoroljuk otthon is, az órákon pedig jegyzeteljünk. Szilvivel tréningezni pedig külön élmény, kivételes szakértelme és a személyéből áradó mély empátia magával ragadó.”

Miklós, 32, tanár

„Most értem a végére a 2021 évértékelős – 2022 évtervezős projektnek. Nagyon kemény! Több ponton félelmetes, felrázó és sokkoló is. Nagyon izgalmas utazásra vittél; nem minden pontja volt kényelmes, de annál „hasznosabb”. Fantasztikus felismeréseim voltak / vannak és persze hihetetlen lendületet is adtál, hogy végre változtassak sok mindenen. Köszönöm a munkád és a lehetőséget!”

Virág, Hotelmanager

„Szilvi teret és időt adott ahhoz, hogy rálássak a problémámra más nézőpontból is, mint abból, amit addig már számtalanszor körüljártam és ami addig zsákutcába vitt.

Nem akarta kitalálni a történetemet, és ezért nagyon hálás vagyok! Mert bár azt gondoltam, hogy ismerem a problémámat mindenféle oldalról, a kusza szálak mögött az ülésen rajzolódott ki számomra is a (sokkal egyszerűbb) valóság, ami már a megértést és a megoldást is magával hozta.

Szilvi valódi érdeklődéssel figyelt és hallgatott engem. Segítő, támogató teret hozott létre, amiben könnyebb volt a benső utazásom. Voltak olyan pillanatok, amikor úgy éreztem, onnan már nem látok tovább, és olyankor ott volt és segített egy picit máshonnan rálátni; pont akkor adta a megfelelő eszközt, amikor azt éreztem, onnan már nem tudok továbbmenni. De a támogatásával mégis tudtam. A végén pedig kaptam egy nagy kulcsot magamhoz és a problémám megoldásához, nagy-nagy öröm-érzéssel és lendülettel. Nagy-nagy hála érte!!!”

Anita, 32, énekes

„Odaadó figyelmed és jelenléted biztonságot áraszt. Egy olyan motor vagy, ami a pozitív energiákat hatványozza, alkotásra és tennivágyásra ösztönöz.”

Bea, HR partner

„A személyiségedből, a tudásodból és az őserődből akkora energia árad, amelyre jó volt támaszkodni!”

Lívia, 39, vállalkozó

„Nagyon megnyugtató a jelenléted! A hangod biztonságot, hitelességet sugároz. Nagyon tetszik a lényeglátásod.”

Zita, HR igazgató

„Nagyon hálás vagyok neked, mert hosszú évek után ez az első szülinapom, amit belső nyugalomban, önmagam iránt érzett szeretetben és elégedettségben tölthetek. Még mindig rácsodálkozom arra a változásra, amit a segítségeddel értem el, pár éve elképzelhetetlen volt nekem, hogy így is lehet élni. Nagy ajándék vagy a világnak és tudom, hogy már mondtam korábban, de köszönöm neked ezt az életet.”

Tímea, 40, projektvezető, tréner

„Szilvi végtelen szeretettel, elfogadással, kreativitással és intuícióval segít. Ha megérzed a pozitív, támogató energiáit, akkor beszippant. Jó lenni és kinyílni ebben a figyelemben és gyengéd, de erős jelenlétben, amit Szilvi ad. Észrevétlenül, de gyorsan megnyílsz és átadod magad a változásnak és beindítja az elveszettnek hitt életerődet.”

Ildikó, 41, coach

„Nem számítottam a lehetőségre, amikor Veled találkoztam, de mint általában az életemben, most is a nem várt esemény volt rám különösen nagy hatással. Eleinte nem nagyon tudtam elképzelni, hogy miként segíthetsz nekem ebben a furcsa, kilátástalan szakaszban, mégis sikerült. Megteremtetted azt a légkört, amelyben őszinte tudtam lenni – Veled is és önmagammal is. Figyeltél, visszajeleztél, és más szemszögből is megláttattál velem olyan dolgokat, amelyek ott voltak az orrom előtt, mégsem láttam őket saját megkérgesült énem miatt.

Segítségeddel ismét szétszedtem magam, de most már nem raktam össze az apró elemeket régi szokásomhoz híven, hanem inkább nézem a sebesült részeket, hagyom, hadd legyenek olyanok, amilyenek, megköszönöm nekik, hogy vannak, de a helyükre újakat építek. Fájdalmas, és nem könnyű, de fellélegeztem. Köszönöm!”

Miklós, 39, flotta menedzser