Érzed-e, éled-e, hogy nőnek lenni jó?

Fejben lenni: gondolkodni, megoldásokat keresni, dönteni, elemezni, fókuszálni, elintézni, csinálni. Kihívásokkal megküzdeni nap mint nap. Állandó mentális vibrálásban létezni.

Ha nincs rendszeres lekapcsolódás ezekről a folyamatokról, akkor egy nő teste, reakciói, érzései, egész lénye rövid időn belül megkeményedik, megfárad a fénye.

Mindenkinél máshol van a keménységi tűrésküszöb. A nők többsége simán leél úgy egy életet, hogy férfi eszköztárral kommunikál, kapcsolódik, mozdul, él. Harcol. Nem feltétlenül azért, mert ebben valóban jól érzi magát, inkább mert nincs elképzelése, tudása arról, hogyan lehet egy lágyabb, áramlóbb minőségben létezni, boldogulni nőként.

Rengeteg a félreértés ezzel kapcsolatban. Sokan azt hiszik, ez valami idejétmúlt eszmét jelent, azt, hogy a nő visszasétál a tűzhely mellé és kiszolgálja a férjét és a családot. Nőként lejönni az irányításvezérelt, erőalapú dinamikáról nem egy ideológia, nem egy hatalmi játszma, mely azt akarja megmondani, hogy nőként hol a helyed és megvalósíthatod-e önmagad.

Ez arról szól, hogy nőként milyen saját energetikában töltöd a mindennapjaid és abban jól vagy-e.

  • Hogy van-e hozzáférésed a benned rejlő fényhez, bölcsességhez?
  • Hogy érzed-e, éled-e, hogy nőnek lenni jó?
  • Hogy érzed-e, éled-e, hogy az élet színe vagy?
  • Hogy tudsz-e az elméden túl a testedhez is örömmel, biztonságban kapcsolódni, azon keresztül megélni azt, hogy nő vagy?
  • Hogy segítségül tudod-e hívni a tested, hogy regenerálódni tudj az állandó munka-üzemmódból? Nem arra gondolok, hogy elmész-e edzeni, noha az is fontos része a testhez kapcsolódásnak. Arra célzok, hogy tudsz-e meríteni tested tárházából: kreativitást, áramlást, inspirációt, gyógyulást, könnyedséget, játékosságot, felszabadultságot.
  • Hogy be tudod-e a testeden keresztül is fogadni a világot?
  • Hogy tudod-e otthon érezni magad a testedben, a mozdulataidban, testérzeteidben, vagy a biztonság megéléséhez állandó kontrollra, fejben levésre van szükséged? Érzed-e, hogy ez utóbbi mennyire kimerítő, kizsigerelő működést hoz létre?
  • Hogy megéled-e, hogy a tested egy áramló erőtér, amelyhez biztonsággal lehet kapcsolódni?
  • Hogy otthon vagy-e a testedben?

Vagy inkább a szégyen, az elutasítás, az önutálat, a kritika és mindenféle nehéz érzések kapcsolódnak hozzá?

A visszakapcsolódás egy folyamat, melyet saját belső igényed hoz létre és a szándékod mélysége alakít.

Akárhol is tartasz ebben a folyamatban, akár még csak annyit érzel, hogy nem jó a testedben, de a folyamatos agyalásban, mentális vibrálásban lenni sem, akár már közelebb engedted magad a belső erőteredhez, a június 25-i szabadtéri gyakorlás segít kipucolni a stresszt, kijönni a fejedből, letisztítani, megérezni, befelé figyelni, összerendeződni, kapcsolódni a testedhez, önmagadhoz.

Nem kell sehol se tartanod, semmit sem tudnod, semmit sem felmutatnod, ilyennek vagy olyannak lenned. Ha van benned igény és szándék, hogy belakd, beéld a tested és azt a női minőséget, ami ott rejlik benned, akkor várlak szeretettel szombat reggel.

OTTHON VAGYOK A TESTEMBEN. A részleteket az AKTUÁLIS menüpontban találod, kérlek, írj üzenetet, ha jönnél.

Ha pedig egyéni foglalkozáson szeretnél részt venni, arra is van lehetőség. Írj é megbeszéljük a lehetőségeket.

Szilvi

Photo of author

Nagy Szilvi

Lámpaláz leküzdését segítő kommunikációs mentor, nyelvi és life coach